De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Grieperig of gewoon rillerig op een natte herfstdag? Dan is er niets lekkerder dan een kop warme kippensoep. En de kippensoep die oma vroeger maakt is natuurlijk het allerlekkerste!
Herfststoofpot met riblap is zo'n gerecht dat typisch bij de tijd van het jaar past. Een bokbiertje erbij is een prima optie.
Courgettes zijn in veel gerechten te gebruiken en prei is veelzijdig. Beide groenten komen samen in deze courgette/preisoep, een recept van Rikie Keppels uit Borculo, een van de leden van de roemruchte Potten- en Pannenclub.
Een kleurrijk gerecht en verrassend qua smaak. Normaal gesproken, gebruik je rundercarpaccio, nu gerookte kipfilet. Een prima en smakelijke variant voor alle zwangeren en voor iedereen die niet van rauw vlees houdt.
Judith van Waterink Keukenmakerij smult elke keer weer van oma's heerlijke groentesoep. Al jaren een succesrecept in veel Nederlandse keukens. Zij deelt haar recept met ons.
Deze chorizostoofschotel van Judith van Waterink Keukenmakerij is snel te maken en superlekker met rijst of aardappelpuree!
Het heerlijke aroma van boter, eieren en citroen, dat uit de oven opstijgt… Hier staat een cake te bakken om van te smullen!
Ideaal bij een smakelijke lunch, deze lichtgebonden paprikasoep waarvoor Rolande Kuenen uit Ruurlo het recept leverde.
Rodekoolschotel met Bretons gehakt en appeltjes. Een heerlijk gerecht voor deze koude dagen. Bereidingstijd: 20 minuten en daarna nog 30 minuten in de oven.