De rubriek Koken staat garant voor pure, eerlijke gerechten, die door iedereen te maken zijn. Lezers kunnen hun eigen recepten ook met ons delen via Facebook of insturen naar info@naober.nl.
Het volgende recept komt van twee dametjes in de dop. Het is het favoriete recept van Yenthe (11) en Nyne (5) en bedoeld voor vier personen.
Bosui, de perfecte smaakmaker voor bijna ieder gerecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Zoeteaardappelgratin met bosui? Super lekker en vrij simpel om te maken!
In deze tijd willen we in de tuin op ons gemak gezond en lekker eten. Dat kan met deze quiche die, als er wat over blijft, koud ook erg lekker is.
De nieuwe oogst appels is in aantocht, dus tijd om een recept voor appeltaart uit de kast te halen. Er zijn er vele! Hieronder een suggestie.
Hoe voorkom je het geworstel met de sliertjes van de spaghetti? Heel eenvoudig: bak er een taart van! Rolande Kuenen uit Ruurlo is niet alleen een slagersvakvrouw, maar ook een volleerd kokkin.
Frisse voorjaarssoep van doperwten met een krokante smaak
De gewassen in onze tuinen tieren welig. De sla schiet de grond uit en de eetbare bloemen bloeien volop. Probeer ze eens in een frisse zomersalade!
Gewokt, gebakken, in een salade, gefrituurd, als soep: courgette leent zich door zijn milde smaak en stevige structuur voor tientallen bereidingswijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van gevulde courgette met feta?
Met heerlijk zomerweer in Nederland heeft u natuurlijk geen zin om uren in de keuken te staan. Wat dacht u van een heerlijke komkommersoep? Snel smullen geblazen met dit gemakkelijke recept van Naober.